Benvingudes i benvinguts al Blog de Cims i Indrets més Singulars de Catalunya

diumenge, 20 de març del 2011

10/04/11 Puig Estela (2013 m.)

COMARCA:RIPOLLES. SERRA:CAVALLERA
Trobada: 2/4 de 7 del matí a la UEC de Barcelona.

Itineraris:

GRUP: A. SANT MARTÍ D’OGASSA-PORTELLA D’OGASSA-TAGA(2035m) PORTELLA-PUIGSESTELA (2013m)COLL DE PAL-OGASSA. DESNIVELLS ACUMULATS 926 m. TEMPS DE MARXA: 6H 30 minuts

GRUP: B. SANT MARTÍ D’OGASSA-PORTELLA D’OGASSA-PUIGSESTELA (2013m) COLLDE PAL - OGASSA. DESNIVELL: 650m. TEMS DE MARXA: 5 H 30 minuts.

Dificultats Tècniques: Baixes

Transport:

SORTIDA AMB AUTOCAR DE 16 PLAÇES. PER RESERVAR PLAÇA CAL INGRESAR 20€ AL COMPTE DE SIGFRID SAPERAS. LA CAIXA 2100-0586-14-01010xxxxx PER L’ORDE DE SOL·LICITUT ES RESERVARAN LES PLAÇES.UN COP FET EL INGRES CAL AVISAR EN SIGFRID 93 6306482 686829523 O BE sigfridalba@telefonica.net. (PER OCUPAR SEIENT CALDRA PRESENTAR EL JUTIFICANT DE L' INGRES ).

A tenir en compte: Ens portarem l’esmorzar i el dinar, cal portar la roba i calçat adequats a la temporada i al terreny previstos. La participació es voluntària i gratuïta.

Es recorda que es obligatòria l’assegurança federativa o similar. Per qualsevol consulta de dilluns a divendres als telèfon 93 454 32 47 o al correu secretaria@uec.cat

Vocal: Sigfrid Saperas telf. 93 630 64 82

1 comentari:

  1. La sortida al Taga i Puig Estel•la va començar amb un bon esmorzar al bar de la bonica plaça d’Ogassa, on ens vam trobar tots els del grup: els que van viatjar en autocar i els que ho van fer en cotxe.
    La caminada va engegar a Sant Marti d’Ogassa, de cop ens vam enfilar fins a la Portella d’Ogassa on ens vam separar, els del grup V i els del B. Aquesta primera etapa va ser la mes cansada, ja que enfila de cop uns 500m. Després un passeig, els ( V ) primers van fer el Taga abans del Puig Estel•la i els del (B) de cap al Puig Estel•la.
    Primers uns i després els altres vam anar baixant del cim i passant pel Coll de Pal fins arribar a l’altre Sant Marti, el de Surroca on esperava l’ autocar que ens va tornar a Ogassa.
    El dia va ser magnífic, una mica massa de calor per les dates, però ens va deixar gaudir del paisatge fins a la tarda que va començar a tronar i fins i tot ens va fer un xàfec, per no contrariar les previsions del temps, que no ens va mullar ja que estàvem dinant al mateix bar de la plaça.
    El ritme de la sortida va ser tranquil pel grup B i una mica més intens pels que van fer primer el Taga. En total unes quatre o cinc hores entre acudits i paisatges.
    Brincamarges


    P.E.: El grup V el dels valents i el B el dels Bons

    ResponElimina